Städfirma i Helsingborg

Välkommen till dig som precis kikat in på min dagliga blogg. Mitt mål med min blogg är att alltid publicera ett inlägg om dagen och skriva vad som hänt under min dag. Idag var dagen då städfirman, som jag anlitat för första gången, kom till mig och har städat och WOW vilket bra arbete de utförde. Man känner verkligen i luften hur rent det är och det vet jag inte om jag känt någon gång att det har känts så rent i luften innan. Man ser verkligen att det har varit en professionell städare hemma hos mig idag, det finns inte en yta som han missade när han städade, så det känns verkligen bra att jag valde dem när jag anlitade ett städföretag. Men vidare kring vad jag gjort idag är inte så mycket, jag har bara varit på jobbet och när jag kom hem tog jag en promenad med hunden och efter det har jag bara legat i soffan och slappat. Vad har ni gjort idag eller har ni som jag bara tagit det lugnt efter en lång dag på arbetet?

Skriv gärna vad ni gjort här nedan i mitt kommentarsfält som ni finner längst ned på detta inlägg.