Skönt att målningen av vårt hus äntligen är klart

Hej bloggen och alla mina läsare. Hur har er dag varit idag? Min dag har varit väldigt bra på grund av att nu är målningen av vårt hus äntligen klart. Vårt hus hade en svart färg innan men nu har vi valt att måla det rött istället för att få huset lite mer mysigt och vi är väldigt nöjda med hur resultatet blev. Vi måste verkligen tacka er som läser min blogg då det var ni som tipsade om att vi skulle anlita Solid Måleri Entreprenad i Malmö när jag frågade om tips på olika målerifirmor i Lund. Vi hade tur att de inte hade alldeles för mycket arbeten under den tiden vi ringde för det betydde att vi kunde få snabb hjälp av dem. För när man väl har bestämt sig för att göra en förändring av sitt hus vill man ju att det ska fixas på en gång. Jag kan verkligen rekommendera dem till er som vill måla om ert hus, jag vet inte hur de arbetar med andra målningar, t ex invändig målning, men jag förmodar att de löser det också på ett bra sätt.