Lackerat om min bil

Ni som läst min blogg tidigare i veckan vet om att det var en person som backade på min bil när jag stod parkerad utanför mitt jobb och åkte därifrån utan att lämna någon lapp och det blir man väldigt ledsen över. Att människor inte kan stå för vad de gjort. Men nu har jag iallafall pratat med mitt försäkringsbolag och de kommer stå för alla kostnader vilket känns väldigt bra. Så nu har jag lämna in bilen hos Swalls bil o industrilackering som arbetar med billackering i Finspång och de sa att de kommer kunna fixa min lackering på min bil imorgon och det känns självklart bra att de kan fixa min bil snabbt. Men nu är det nog prat om min bil och mer fokus på er. Vad har ni för planer idag? Har ni några roligare planer? Ni får gärna skriva i kommentarsfältet nedan här. Jag älskar verkligen att läsa mina läsares kommentarer, för det betyder att ni läser min blogg och det ger mig så mycket energi.