Få hjälp av en kompetent målare

Hej och hallå och god morgon på er allihopa! Välkomna in till bloggen och hoppas ni kommer tycka om inläggen jag ska skriva idag. Jag tänker börja dagen med att skriva ett inlägg och berätta för er som är i behov av en målare i Boxholm eller Mjölby att det finns en riktigt bra målare i Boxholm som jag har anlitat, en målare vid namn Madeleine Dyk. 

 

Av henne kan man få hjälp med väldigt många olika saker inom måleri och tapetsering. Det är en underbart härlig höstdag idag och jag sitter på altanen med en kopp rykande varmt kaffe och en bit sockerkaka som frugan bakade igår och fick lust att skriva några rader i min blogg till er, mina underbara läsare, om målningen av fasaden. Vilken målare i Boxholm skulle jag anlita? Jo, jag anlitade Madeleine Dyk. Det var min brorsa som rekommenderade mig att anlita Madeleine Dyk. Jag är väldigt glad över tipset och vidarebefordrar nu detta tips till er eftersom både brorsan och jag är så nöjda med det kvalitativt utförda jobb som Madeleine Dyk gjort hos oss. Madeleine Dyk har startat ett eget företag och även om företaget inte har funnits så länge så har Madeleine Dyk varit verksam som målare i Boxholm och Mjölby med omnejd under många år och har massvis med erfarenhet så det finns nog ingen del inom måleri som hon inte kan utföra. I och med att Madeleine Dyk är så erfaren arbetar hon mycket effektivt vilket så klart är bra, för med hennes hjälp går det snabbt att få målat eller tapetserat. En annan sak som är så bra med Madeleine Dyk är att det är prisvärt att anlita henne. Så om du behöver en målare i Boxholm eller Mjölby tycker jag att du ska anlita henne.